Lei syklerpå Beitostølen

Lei sykler her →

Skal du utforske Mjølkevegen eller den flotte naturen i Jotunheimen i sommer? Intersport Beitostølen er det perfekte startstedet for ditt eventyr.

Mjølkevegen er en av de mest storslåtte sykkelrutene i Norge og tilbyr vakker natur og stølsliv helt fra Vinstra i Gudbrandsdalen, gjennom Valdres og Beitostølen, til Gol i Hallingdal. Jotunheimen tilbyr alt fra stille fjellveier til bratte turstier i et fantastisk bortgjemt landskap. På Beitostølen finnes også en sykkelpark midt i sentrum.

Vi leier ut fulldempede el-sykler og terrengsykler både for voksne og barn. Og tilbyr samtidig nødvendig utstyr som sykkelhenger for barn, sideposer og hjelmer.

Book nå

Lei sykler og utstyr i dag fra Fjellkjeden Rental.

Lei sykler

Kontaktinformasjon

Ta kontakt med oss hvis du har noen spørsmål! Vi hjelper gjerne med å finne det perfekte utstyret.

Om Intersport Beitostølen

Intersport Beitostølen er en av syv Intersport-butikker i Valdres og Hallingdal og en del av Fjellkjeden-selskapet. Siden 1967 med åpningen av Intersport Fagernes, har vi hatt som mål å gi kundene det aller beste av både service og produkter, og dermed optimalisere sjansen for fantastiske aktive opplevelser både innendørs og utendørs. Alt sammen med mye humor og glede.

Sykkeltur med utleiesykler på Beitostølen
Foto: scanout.com v/Yngve Ask

Hvorfor Fjellkjeden Rental

Vi finnes midt i noen av Norges mest populære fjelldestinasjoner, elsker sport og friluftsliv, og kan derfor gi deg førstehånds tips og triks for ditt neste eventyr. Å være en del av et team med flere butikker i Valdres og Hallingdal betyr også godt samarbeid og dermed god kundeservice: Hvis du vil sykle fra Beitostølen til Gol, ordner vi med retur av sykkelen din. Og hvis du trenger hjelp underveis, har vi butikker langs veien klare til å hjelpe deg ved behov.

Stisykling med utleiesykler på Beitostølen
Foto: Bike Beitostølen, Norges beste sykkelguide og instruktørbedrift

Turistinformasjon

Få tips om turruter, stier, veier, aktiviteter og spisesteder i området.