Lei syklerpå Vaset

Lei sykler her →

Vaset ligger midt i et fjellområde omgitt av sykkelstier, både for lange og korte turer. Intersport Vaset er derfor det ideelle stedet å starte sykkeleventyret ditt.

Milevis av grusveier i et terreng omgitt av idylliske støler kombinert med stier i et bortgjemte landskap, bidrar til en eksotisk opplevelse. Her er det å møte husdyr langs veien like vanlig som å møte Huldra og Nøkken ifølge gamle lokale historier. Vaset ligger langs Mjølkevegen som går fra Vinstra i Gudbrandsdalen, gjennom Beitostølen, helt til Gol.

Vi har fulldempede el-sykler og terrengsykler både for voksne og barn. Og tilbyr samtidig nødvendig utstyr som sykkelhenger for barn, sideposer og hjelmer.

Book nå

Lei sykler og utstyr i dag fra Fjellkjeden Rental.

Lei sykler

Kontaktinformasjon

Ta kontakt med oss hvis du har noen spørsmål! Vi hjelper gjerne med å finne det perfekte utstyret.

Om Intersport Vaset

Intersport Vaset er en av syv Intersport-butikker i Valdres og Hallingdal og en del av Fjellkjeden-selskapet. Siden 1967 med åpningen av Intersport Fagernes, har vi hatt som mål å gi kundene det aller beste av både service og produkter, og dermed optimalisere sjansen for fantastiske aktive opplevelser både innendørs og utendørs. Alt sammen med mye humor og glede.

Sykkelruten Mjølkevegen, Vaset
Bilde fra Mjølkevegen. Foto: scanout.com v/Yngve Ask

Hvorfor Fjellkjeden Rental

Vi finnes midt i noen av Norges mest populære fjelldestinasjoner, elsker sport og friluftsliv, og kan derfor gi deg førstehånds tips og triks for ditt neste eventyr. Å være en del av et team med flere butikker i Valdres og Hallingdal betyr også godt samarbeid og dermed god kundeservice: Hvis du vil sykle fra Beitostølen til Gol, ordner vi med retur av sykkelen din. Og hvis du trenger hjelp underveis, har vi butikker langs veien klare til å hjelpe deg ved behov.

Vaset tilbyr muligheter for utforsykling

Turistinformasjon

Få tips om turruter, stier, veier, aktiviteter og spisesteder i området.