Lei syklerpå Gol

Lei sykler her →

Klar for de mange sykkel-løypene i Gol eller på Golsfjellet i sommer? Intersport Gol er det perfekte stedet å starte.

Gol er et eldorado for sykling og her finnes mange muligheter for sykling både på sti og på grusveier. Sykkelveiene er også tilknyttet Mjølkevegen slik at du enkelt kan utforske det idylliske stølslivet i det bortgjemte landskapet.

Vi har fulldempede el-sykler og terrengsykler både for voksne og barn. Og tilbyr samtidig nødvendig utstyr som sykkelhenger for barn, sideposer og hjelmer.

Book nå

Lei sykler og utstyr i dag fra Fjellkjeden Rental.

Lei sykler

Kontaktinformasjon

Ta kontakt med oss hvis du har noen spørsmål! Vi hjelper gjerne med å finne det perfekte utstyret.

Om Intersport Gol

Intersport Gol er en av syv Intersport-butikker i Valdres og Hallingdal og en del av Fjellkjeden- selskapet. Siden 1967 med åpningen av Intersport Fagernes, har vi hatt som mål å gi kundene det aller beste av både service og produkter, og dermed optimalisere sjansen for fantastiske aktive opplevelser både innendørs og utendørs. Alt sammen med mye humor og glede.

Sykkelruten Mjølkevegen, Gol
Bilde fra Mjølkevegen. Foto: Terje Rakke/Nordic Life

Hvorfor Fjellkjeden Rental

Vi finnes midt i noen av Norges mest populære fjelldestinasjoner, elsker sport og friluftsliv, og kan derfor gi deg førstehånds tips og triks for ditt neste eventyr. Å være en del av et team med flere butikker i Valdres og Hallingdal betyr også godt samarbeid og dermed god kundeservice: Hvis du vil sykle fra Beitostølen til Gol, ordner vi med retur av sykkelen din. Og hvis du trenger hjelp underveis, har vi butikker langs veien klare til å hjelpe deg ved behov.

Muligheter for utforsykling på Gol

Turistinformasjon

Få tips om turruter, stier, veier, aktiviteter og spisesteder i området.